Door de 20.000 bezoekersgrens!

16 november, 2009

In de maand november zijn we door de grens van 20.000 bezoekers heen! We worden een steeds belangrijkere speler in de markt en beginnen daarom deze maand met een advertentieprogramma. U kunt uw website op laten vallen door een logo te uploaden of een banner te plaatsen op de voorpagina, hierover zult u deze maand een email ontvangen. Houd uw mailbox in de gaten!

vindwebwinkel de grootste van Nederland

21 oktober, 2009

Vanaf heden is vindwebwinkel.nl de grootste verzameling van webwinkels op internet.

Vindwebwinkel is nu bijna volledig operationeel en de webwinkels en consumenten weten ons al goed te vinden, elke dag nieuwe aanmeldingen waardoor het aantal webwinkels exponentieel stijgt. Wij zijn nog bezig met een aantal partijen om onze database de komende tijd een nog grotere boost te geven, houd ons in de gaten!

De top 5 webwinkels

29 juni, 2009

Om u nog beter van dienst te zijn hebben we nu per categorie een top vijf van webshops samengesteld. Op de homepage ziet u een overall top 5. Wanneer u door de webwinkels browst en een categorie kiest krijgt u de vijf best gewaardeerde shops binnen die categorie aan de rechterkant te zien.

Nu ook stemmen op webwinkels.

15 mei, 2009

U kunt vanaf vandaag ook stemmen op de webwinkels die in onze database opgenomen zijn. Geeft u alstublieft uw mening wanneer u een product bij een webwinkel heeft besteld, u helpt zo andere klanten bij het maken van de juiste keuze.

Er zit nog altijd groot kwaliteitsverschil in webwinkels en veel mensen zijn daardoor huiverig om via het internet producten te bestellen. Wij proberen door deze stemmen een duidelijke lijst van betrouwbare webwinkels in kaart te brengen en u kunt daaraan meehelpen.

vindwebwinkel.nl groeit hard door

21 april, 2009

Sinds de lancering is vindwebwinkel.nl hard door gegroeid. Steeds meer webshops worden aangemeld en de informatie wordt steeds completer. Google begint ons ook door te krijgen en daardoor krijgen de bij ons aangesloten webshops steeds meer bezoekers naar hun site. Staat uw webshop er nog niet bij? Voeg hem dan toe via bovenstaande knop.

Aanbiedingen nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat u wekelijks de aanbiedingen van uw interesse ontvangt.
Lees meer

Advertentie

Annebientje

Top 15 webwinkels

Nieuwe webwinkels