Over vindwebwinkel

Webwinkels schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Wij proberen op deze manier het uitgebreide aanbod webwinkels duidelijk in kaart te brengen en de consument duidelijk te maken hoe andere klanten over bepaalde webwinkels denken. De ene webwinkel gaat professioneler te werk dan de ander en daar vallen consumenten over. Sommige mensen besluiten daardoor helemaal geen online aankopen te doen. Omdat wij de potentie van e-commerce wél zien, willen wij de consument duidelijk maken dat er tevens veel webwinkels zijn waar klanten regelmatig naar volle tevredenheid aankopen doen.

Door het grote succes van vindwebwinkel.nl zijn we ook de marketingmogelijkheden van deze site gaan inzien. U kunt gebruik maken van onderstaande opties wanneer u kiest voor een betaald account.

  • Wij zijn begonnen met een wekelijks dynamisch samengestelde nieuwsbrief die zeer succesvol blijkt te zijn. De consument selecteert de categorieën die aansluiten bij zijn/haar interesses en ontvangt zo wekelijks een email met aanbiedingen die daarmee overeenkomen. Het is ook mogelijk voor u als webwinkeleigenaar om uw aanbiedingen in deze nieuwsbrief op te nemen.
  • Wij krijgen regelmatig van webwinkel exploitanten te horen dat er veel bezoekers naar hun webwinkel komen vanaf vindwebwinkel.nl. Om uw site nog beter naar voren te laten komen bieden wij u de mogelijkheid uw website 24 uur prominent op de voorpagina van vindwebwinkel.nl te zetten. Op deze manier trekt u veel potentiële klanten naar uw website.

Probeert u onze gratis inschrijving en ontdek wat de mogelijkheden van ons platform zijn!

Aanbiedingen nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat u wekelijks de aanbiedingen van uw interesse ontvangt.
Lees meer

Advertentie

Top 15 webwinkels

Nieuwe webwinkels